Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/06/2014

Comencen les activitats de la Setmana de l'Energia amb un taller sobre estalvi energètic

   El taller es fa a l'escola Sant Jordi fins dimecres El taller es fa a l'escola Sant Jordi fins dimecres

El taller 'Tu tens la paraula' es fa a l'escola Sant Jordi i està organitzat per l'Agència Local de l'Energia i l'Institut Català de l'Energia

Avui dilluns han començat a Vilanova i la Geltrú les activitats de la Setmana de l'Energia, emmarcada dins la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra aquest dijous 5 de juny.

La primera de les accions és el taller Tu tens la paraula que, des d'avui i fins dimecres, realitzaran els nens i nenes de l'escola Sant Jordi.

L'objectiu del taller és establir un canal de comunicació i participació entre la ciutadania i l'administració, que serveixi per explicar els diferents trucs o hàbits saludables en relació a l'energia i perquè el ciutadà pugui compartir les seves experiències, dubtes i propostes de millora respecte l'energia.

El taller consta de 6 plafons que representen diferents espais comuns de la vida diària: Transport, cuina, safareig, comunitat, oficina, menjador i bany. A través d'aquests plafons, a mode d'exposició, els alumnes troben informacions i consells sobre com incideix el consum energètic, a partit d'una acció concreta. A més, els dóna trucs amb els quals poden fomentar l'estalvi i l'eficiència energètica, en el seu dia a dia.

D'altra banda, demà dimarts segueixen les activitats amb un taller per a nens i nenes de l'escola l'Aragai. Porta per nom La bombeta Marieta, i ensenya als més petits, de manera molt interactiva, d'on prové l'energia que dóna vida a una bombeta i les diferents fonts d'energia.

Els dos tallers estan organitzats per l'Agència Local de l'Energia, amb el suport de l'Institut Català de l'Energia
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00