Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/05/2015

VI Edició de la Vilanova Shopping Nit el divendres 29 de maig

La VSN torna a coincidir amb la celebració de la fira Temps de Vi

El divendres 29 de maig, tindrà lloc la sisena edició de la Vilanova Shopping Nit (VSN 2015), enguany amb canvi d'imatge i de nom, per celebrar la consolidació d'un acte pioner a la comarca. Es tracta d'una exclusiva i nocturna festa de
compres, un esdeveniment de moda, comerç, serveis i tendència dels establiments de Vilanova i la Geltrú. Les botigues del centre de la ciutat tornaran a obrir en un horari extraordinari, des de les 21 h fins a la mitjanit, amb la intenció de crear una experiència única en un emplaçament singular, on oferiran avantatges comercials amb descomptes especials per aquella nit, activitats lúdiques i culturals.

Una de les novetats d'aquesta edició serà que tots els establiments realitzaran descomptes especials durant la nit, convertint l'acte en una oportunitat per comprar a preus únics. Enguany també col·laboren en l'acció els restaurants i bars del centre de la ciutat oferint un menú especial VSN. Es podran consultar totes les promocions i els establiments col·laboradors al díptic de la campanya i la pròpia web de l'associació.

Entre les activitats previstes, figuren concerts de música al carrer, diferents perfomances i actuacions per carrers i places de la Shopping Nit, decoració de carrers i aparadors, i moltes més sorpreses. Els establiments disposaran de tiquets d'estacionament gratuït de fins a una hora per facilitar l'aparcament als seus clients, vàlids pels aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes, plaça de la Peixateria i de la plaça de Charlie Rivel.

La Vilanova Shopping Nit és una festa del comerç que té la intenció d'atreure visitants i potenciar el centre comercial urbà de Vilanova i la Geltrú, que conjuntament amb la celebració d'una nova edició de la Fira Temps de Vi, convertirà Vilanova i la Geltrú durant aquell cap de setmana en un destí atractiu pels visitants i en espai de relació entre els ciutadans.

La VSN està promoguda i organitzada per l'associació de comerciants de la ciutat, Viu Comerç, amb el suport del Gremi d'Hostaleria i de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. També hi col·laboren el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i el Servei de Comerç Urbà de la Diputació de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00