Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/02/2014

Sortejades les places per veure les comparses des del balcó de l'Ajuntament

   El sorteig, de caràcter públic, s'ha fet aquest migdia al Saló de Plens El sorteig, de caràcter públic, s'ha fet aquest migdia al Saló de Plens

Avui també s'han lliurat les seixanta invitacions dobles sortejades entre les persones majors de 65 anys, empadronades a la ciutat

Aquest migdia s'ha fet, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el sorteig de les cinc invitacions dobles per poder accedir al balcó de la casa consistorial el diumenge de Comparses.

Per tercer any consecutiu l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, torna a convidar a tota la ciutadania a participar del sorteig pel qual cinc persones, més els seus respectius acompanyants, podran viure i gaudir de Les Comparses, des del balcó principal de l'ajuntament, el diumenge 2 de març. Enguany s'han rebut 248 sol·licituds per poder accedir a unes d'aquestes places, reservades a persones majors d'edat i empadronades al municipi.

L'alcaldessa, la regidora de Cultura, Marijó Riba, i el president de la FAC, Josep Maria Sendròs, han estat els encarregats de treure de l'urna el nom dels cinc guanyadors. Enguany han estat Isaac Almirall Fuster, José Manuel Lara Marín, Teresa de la Fuente Losada, Salvador Gual i Xavier Vila Baiget.

També aquest migdia s'ha fet el lliurament de seixanta invitacions dobles per presenciar les guerres de caramels des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva. El sorteig, nou d'aquest any, s'ha reservat a persones majors de 65 anys, seleccionades aleatòria i informàticament, a partir d'una mostra de 200 noms extrets del padró municipal. 

Sorteig invitacions biblioteca
L'objectiu dels sortejos és el d'apropar i facilitar a la ciutadania l'accés als balcons de l'Ajuntament, quan a la plaça de la Vila s'hi celebrin importants esdeveniments.

La plaça de la Vila és l'escenari de la culminació del diumenge de Comparses, amb les habituals guerres de caramels entre els integrants les diferents banderes de les entitats que hi participen. Durant aquest dia és habitual convidar a diferents personalitats del món de la política, la cultura o l'esport, perquè gaudeixin d'aquest multitudinari espectacle des del balcó principal de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00