Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/02/2013

VNG acollirà part de les persones de la residència de Pacs del Penedès

La residència Els Josepets està ubicada a la Plataforma de Serveis    La residència Els Josepets està ubicada a la Plataforma de Serveis

El president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès es mostra satisfet per haver pogut reubicar els avis en l'àmbit proper

Les noves places públiques de la residència El Josepets acolliran part dels avis procedents de la Residència de Pacs del Penedès, que la Generalitat de Catalunya ha decidit traslladar. El president del Consorci de Serveis a les Persones, Francesc Sánchez, que gestiona la residència vilanovina, ha recolzat la decisió del Consell Comarcal de l'Alt Penedès de reubicar els residents en l'àmbit territorial més proper i ha expressat la voluntat de Els Josepets de prestar servei a tota la zona del Penedès. "Estem agraïts que hagin vingut a VNG, és una residència d'abast territorial important. Seria ideal que totes les persones es poguessin quedar al territori més proper". 

Roda de premsa Plataforma de Serveis Francesc Olivella i Francesc Sánchez

Francesc Olivella,president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, ha explicat que la residència de Pacs estava duent a terme una mala gestió en el últims mesos i que la Generalitat ha pres la decisió de traslladar les 89 places públiques. "Des del Consell Comarcal de l'Alt Penedès ja havíem reclamat a la Conselleria prendre mesures per la mala gestió. Calia una solució ràpida i des de bon principi hem tingut el suport de Vilanova". Olivella ha explicat també que tots els avis estan satisfets amb la nova ubicació. 27 places s'han quedat a Vilafranca de Penedès, al Ricard Fortuny, 30 estaran a El Josepets i la resta s'han reubicat en d'altres residències segons les necessitats en cada cas.

Fina avui ja s'han traslladat a Vilanova i la Geltrú 17 persones, i es preveu que a finals de setmana ja hi siguin instal·lades les 30. 


FOTO 1

FOTO 2
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00