Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/04/2011

Més d'un centenar de joves gaudeixen cada cap de setmana de les Nits Joves

     Nits joves - pavelló municipal d'esports Nits joves - pavelló municipal d'esports

La mitjana d'assistència augmenta els dissabtes, amb puntes de fins a dues-centes persones en una sola nit

La resposta dels i les joves de la ciutat a la proposta Nits Joves està sent molt bona. Així ho indiquen les dades d'assistència que s'han recollit, des que al març es va reprendre aquest servei, que té com a objectiu buscar alternatives a l'ús intensiu de l'espai públic i en especial de l'oci nocturn dels i les joves, tot intentant fer compatible aquest oci amb el descans del veïnat i contribuir a diversificar les zones d'oci nocturn més habituals.

Després de la bona acollida de l'any passat, les Nits Joves han tornat amb la novetat de la incorporació del Centre Cívic Sant Joan, com a espai de trobada i relació on s'hi celebren les activitats, i al fet que enguany també hi ha Nits Joves els divendres, a més dels dissabtes.

Pel que fa a les activitats que s'han estat realitzant els darrers caps de setmana, destaquen les activitats dirigides i tornejos organitzats de Futbol sala, Bàsquet 3x3, Botifarra i Guitar Hero. Per als pròxims dies hi ha previst celebrar el segon campionat de Catan, el Torneig d'entitats de Futbol Sala, i l'obertura del rocòdrom que hi ha al Pavelló Municipal d'esports de la plaça de les Casernes. Altres activitats que encara no tenen data fixada per començar son els torneig de Tennis de taula, i els tallers de Grafits, Hip Hop i Stake Fingers.

Els assistents a les Nits Joves també poden realitzar activitats no dirigides, com els jocs de rol, jocs de cartes, bàsquet, futbol, tennis de taula, karaoke, Wi i Play Station.

A nivell d'assistència, els divendres s'enregistra una mitjana d'una cinquantena de joves. Els dissabtes la xifra augmenta fins al centenar de joves. Una dada que, coincidint amb la celebració dels torneigs de futbol sala o de bàsquet, ha arribat a superar les dues-centes persones. 
Nits Joves - centre cívic sant Joan
Cal destacar també el bon funcionament del facebook Nits Joves, amb més de 500 amics. En aquest espai s'hi pot trobar tota la informació actualitzada, i s'hi recullen propostes i/o comentaris a diari.

Nits Joves és fruit de la col·laboració entre les regidories de Convivència, Esports, Joventut, Participació, Seguretat i Protecció Ciutadana i Comunicació, i compta amb el finançament del Ministerio de Trabajo e Inmigración
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00