Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/12/2015

Obert el termini de presentació de propostes ciutadanes per l'AMO

L'assemblea municipal oberta, a Neàpolis  L'assemblea municipal oberta, a Neàpolis

La tercera Assemblea Municipal Oberta es farà el 27 de febrer

 La tercera Assemblea Municipal Oberta es farà el 27 de febrer a Neàpolis. El termini per presentar propostes a debatre ja està obert. Es podran presentar iniciatives fins el 27 de gener a través de Carpeta Ciutadana o a l'OAC.

L'AMO és una eina de participació ciutadana que permet a les entitats i a la ciutadania a títol individual, presentar propostes sobre temes d'interès per la ciutat, debatre-les i finalment aprovar-les en una assemblea. Fins al moment s'han celebrat dues edicions d'aquesta assemblea ciutadana  i de les dues han sorgit una quinzena de propostes.

Poden presentar propostes totes les persones majors de 16 anys empadronades a Vilanova i la Geltrú. Les propostes han de ser de temes d'interès general per la ciutat, de competència municipal i no personalistes. Les propostes han de tenir una extensió màxima de dos folis

També fins el 27 de gener, les persones interessades podran presentar la seva candidatura per formar part de la Comissió que valorarà que les propostes s'adeqüen als criteris definits en el reglament. Ho podran fer enviant un correu electrònic a participacio@vilanova.catUn cop feta aquesta valoració, l'11 de febrer es realitzarà el sorteig per establir l'ordre d'intervenció de les propostes i s'obrirà el termini per inscriure's com a públic assistent a la 3a AMO que es celebrarà el dissabte 27 de febrer de 10 a 12h a Neàpolis.

Podeu presentar les vostres propostes directament a través d'aquest enllaç

Podeu consultar tota la informació sobre la 3a AMO aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00