Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2015

El Museu de la Pesca de Palamós i el pescador vilanoví Eduard Escolar s'enduen el Premi Roig Toqués

El pescador vilanoví s'endú el premi d'àmbit local. Foto: Judit Contreras El pescador vilanoví s'endú el premi d'àmbit local. Foto: Judit Contreras

La sisena edició d'aquest premi, que vol reconèixer un projecte o trajectòria que hagi contribuït a divulgar algun aspecte relatiu al mar, incorpora un segon guardó d'àmbit local

El dijous 18 de juny, en un acte protocol·lari al Teatre Principal, es lliurarà el VI Premi Roig Toqués, que el jurat reunit a Vilanova i la Geltrú ha atorgat per unanimitat al Museu de la Pesca de Palamós. Un museu reconegut internacionalment pel seu propòsit de conservar, investigar i difondre una part del patrimoni marítim mediterrani.

El jurat reunit en l'edició de 2014 va acordar atorgar un altre premi d'àmbit local. En aquest cas, el I Premi Roig Toqués d'Àmbit Local s'ha atorgat al pescador vilanoví Eduard Escolar, en reconeixement de la seva trajectòria en el món de la pesca i la seva contribució a la ciutat amb accions relacionades amb el mar i la platja de Vilanova i la Geltrú.

El premi té com a objectiu el reconeixement a la dedicació d'un projecte o trajectòria de tipus cívic, cultural o científic de l'àmbit de la mediterrània, que hagi contribuït al coneixement i divulgació d'algun aspecte relatiu al mar.

Per altra banda, i per tal de donar un nou impuls al premi, ja s'ha engegat el concurs de curtmetratges "El Rotllo d'en Roig", organitzat per l'Associació d'Amics de la Carpa Juanita i el Cineclub Sala1. La mostra dels curts presentats tindrà un acte propi, el 13 de juny, a l'Espai Far, on es proclamarà el curtmetratge guanyador, que també es visionarà el dia 18 de juny en l'acte del Teatre Principal.

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00