Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2015

Diumenge 28, concert solidari pel Projecte Actua

Hi ha un número de compte per col·laborar amb la fila zero     Hi ha un número de compte per col·laborar amb la fila zero

Es tracta de recaptar fons per al grup ATRA, de la Mesa d'Entitats Socials de VNG, per al seu programa de suport a la llar per a persones amb malaltia mental

El Foment Vilanoví serà l'escenari del concert solidari "Actuem per l'Actua", diumenge 28 de juny a partir de les sis de la tarda. L'actuació del grup musical Bandeque és una col·laboració altruista per a recaptar fons per al programa Actua, Tots per Tots, d'ATRA Associació, una de les entitats que formen part de la Mesa d'Entitats Socials amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat.

Actua, tots per tots
Es tracta d'un programa de suport a la pròpia llar per a persones amb malaltia mental. Un programa innovador, perquè incorpora la participació de voluntaris i voluntàries -amb i sense malaltia mental- per donar suport a les persones beneficiàries del programa. També és integrador, perquè promou el treball de les persones per les persones, fomentant la cooperació, el suport i l'ajuda mútua entre persones d'aquest col·lectiu.
L'objectiu del programa es millorar l'autonomia, la qualitat de vida i la integració de les persones amb trastorn mental. I tot plegat s'aconsegueix donant suport a les persones amb malaltia mental i les seves famílies, fomentant l'autonomia, involucrant els recursos comunitaris, fomentant i formant el voluntariat, potenciant l'empoderament de les persones amb malaltia mental, i treballant contra l'estigma amb la sensibilització de la societat.

El programa Actua ha estat escollit com a projecte innovador pel Consorci d'Acció Social de Catalunya, i es va presentar el passat mes de març al Cosmocaixa de Barcelona en un acte sobre innovació social. Els resultats del primer any de funcionament han estat molt positius, i per això els seus responsables aposten per la continuïtat del programa, que s'ha pogut finançar amb les subvencions de l'Obra Social de La Caixa i de la Diputació de Barcelona, però que finalitzen aquest mes de juliol.

És per això que s'ha volgut organitzar aquest concert, que comptarà també amb el sorteig d'un quadre cedit per l'artista Lluís Amaré.
L'entrada al concert costarà 6 euros, i es pot comprar al Club Social del Garraf, al número 16 del carrer de la Unió, els dilluns, dimarts i dimecres de 16 a 20 h. També es pot reservar l'entrada al telèfon 616.570.199, ja que l'aforament és limitat. Les persones que no puguin anar al concert poden col·laborar amb la fila zero fent l'aportació que desitgin al número de compte de La Caixa ES32 2100 3060 5225 0006 8438.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00