Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/08/2013

Els Pabordes de la Festa Major 2014 prenen el relleu als organitzadors de la festa d'enguany

Presa de Procuració Pabordes 2014 i comiat dels Pabordes 2013 Presa de Procuració Pabordes 2014 i comiat dels Pabordes 2013

L'acte de presa de procuració dels Pabordes tanca una celebració lluïda i molt concorreguda

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va acollir ahir al vespre l'acte de presa de procuració dels nous Pabordes de la Festa Major. Pilar Martínez, Cristina Llanas, Lídia Papiol, M. Rosa Ribas, Alfred Batlle, Jaume Massó i Alfred Castells tenen un any per endavant per organitzar el que serà la Festa Major 2014.

Així mateix, l'acte d'ahir també servia per acomiadar els Pabordes 2013. Montserrat Font, Francisco García, Estela González, Lluís Miquel Soto, Sònia Sebastián, Juan Andrés Malvar i Alba López.van rebre l'agraïment de l'alcaldessa Neus Lloveras en nom de la ciutat per la seva feina i l'esforç esmerçat en l'organització de la Festa Major d'enguany.

Com marca el protocol de l'acte, antics i nous pabordes es van asseure en dos bancs cara a cara i van pronunciar breus parlaments. La presa de procuració es va tancar amb la música dels Ministrers de la Vila-Nova.

L'elecció dels diferents candidats i candidates s'ha dut a terme seguint la fórmula implantada l'any passat sorgida a través del procés participatiu celebrat al maig de 2012. Així doncs, quatre d'aquests nous pabordes van ser escollits pels representants de 8 entitats amb dret a vot que s'havien inscrit prèviament a través de la Carpeta Ciutadana. Aquest són Pilar Martínez, de l'Afevi, Cristina Llanas i Lídia Papiol, de l'Agrupació de Balls Populars, i M. Rosa Ribas de la Societat Sardanista Dansaires Vilanovins. Els tres pabordes restants van ser triats per la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de VNG d'entre tots els ciutadans que s'hi van presentar a títol personal. Aquest són Alfred Batlle, Jaume Massó i Alfred Castells. 

- Trobareu totes les imatges de la Festa Major 2013 aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00