Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/01/2017

Cap de setmana de patinatge artístic amb el Territorial de Barcelona de Grup Xou

    Dissabte i diumenge 14 i 15 de gener  Dissabte i diumenge 14 i 15 de gener

El pavelló del CEM Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú reunirà 500 patinadores i patinadors d'un total de 31 clubs catalans.

Mig miler de patinadores i patinadors competiran aquest cap de setmana 14 i 15 de gener al Campionat de Barcelona de Xous, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge i el Club Patinatge Artístic Vilanova La Fundació. 

El Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez acollirà la competició en la qual participaran 31 equips catalans, entre els quals hi ha els amfitrions CPA Vilanova La Fundació i el Club Patinatge Artístic Franciscans de Vilanova i la Geltrú. 

La jornada de dissabte començarà al matí amb els entrenaments oficials. A quarts de cinc de la tarda es farà l'obertura del campionat i tot seguit començaran les primeres actuacions dels grups. Hi participaran 5 grups de Quartets i 18 grups de Xou Petit. 

Diumenge al matí també es reserva als entrenaments dels equips que competiran a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Hi participaran 8 grups de Xou Gran i 13 grups de Xou Juvenil. 

Tal com dèiem la participació vilanovina al Campionat territorial vindrà representada per dos clubs. El CPA Vilanova la Fundació competirà amb un grup de Xou Petit, amb la coreografia Selvatge i un grup Xou Juvenil, amb la coreografia A contracorrent. Pel que fa al P.A Franciscans, competirà un grup de Xou Petit amb la coreografia titulada Reconnexió

Amb aquest campionat de Xous, la territorial de Barcelona inaugura oficialment la temporada 2017. 

Les entrades per assistir al campionat estan a la venda a través del portal d'entrades Ticketea.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00