Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/07/2013

Canvis de sentit en 4 carrers de la ciutat

Els vehicles que surten del centre de la ciutat ho podran fer per carrers més adequats        Els vehicles que surten del centre de la ciutat ho podran fer per carrers més adequats

Amb l'objectiu d'aconseguir una mobilitat més fluida, la setmana que ve canvia el sentit de circulació en quatre carrers de la ciutat: Montserrat, Salut, Ametller i Portadora

La regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat ha decidit aplicar nous canvis de sentit de circulació en alguns carrers de la ciutat per fer la mobilitat més fluida, especialment al Nucli Antic. Així, dijous 18 de juliol es farà efectiu el canvi al carrer de Montserrat, que passarà a ser sentit mar en el tram que va des del carrer de Sant Antoni fins al carrer de Sant Pere. La finalitat d'aquest canvi és reduir el flux de vehicles que accedeixen al carrer del Palmerar per sortir del centre, i utilitzin altres vials amb seccions transversals més adequades, evitant així el pas per aquest carrer tan estret.

El canvi de sentit al carrer de la Salut es farà dimarts 16 de juliol, i a partir d'ara s'hi podrà circular en sentit Barcelona. El motiu d'aquest canvi és facilitar la sortida del centre de la ciutat per un carrer que proporciona condicions òptimes de visibilitat.

Pel que fa al carrer de l'Ametller, a partir de dimecres 17 de juliol s'hi podrà circular en sentit Barcelona per donar millor accessibilitat a la Plataforma Multiserveis, a la vegada que es descongestiona el carrer de Joaquim Mir.

D'altra banda, l'Associació de Veïns del Fondo Somella ha sol·licitat a l'Ajuntament que el carrer de la Portadora passi a servir per circular en sentit Tarragona. Un canvi que es farà efectiu divendres 19 de juliol, després que s'hagi considerat positiu per a la mobilitat dels veïns, que actualment accedeixen a la zona des del Carrer Magall, i amb aquest canvi de sentit podran accedir-hi des de la ronda Amèrica.

Així, un cop fets els canvis de senyalització oportuns a càrrec del servei de senyalització municipal, els conductors ja podran utilitzar aquests carrers amb els nous sentits de circulació.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00