Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/06/2016

El Vilanova & Família acaba captant 500 famílies d'arreu, tot i el mal temps del cap de setmana

Els establiments certificats amb el segell de Destinació de Turisme Familiar assoleixen ocupacions superiors al 90%

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, s'ha mostrat molt satisfeta pel funcionament aquest cap de setmana passat de la proposta Vilanova & Família. Per Lloveras Vilanova & Família ha estat la demostració de l'aposta de la ciutat per la Destinació de Turisme Familiar (DTF) "tot organitzant un seguit d'accions i activitats on ha participat la pràctica totalitat dels establiments amb la certificació de DTF." L'alcaldessa ha assenyalat que tot i que la climatologia del cap de setmana no ha estat massa favorable, la iniciativa ha pogut captar a 500 famílies que han decidit passar aquest dies a Vilanova i la Geltrú. La majoria d'aquestes famílies provenien de la conurbació urbana de Barcelona, de l'Eix diagonal i del Gran Penedès, però també han vingut de l'Aragó o Madrid, així com de països com França, Dinamarca, Regne Unit, Irlanda, Països Baixos i Polònia.

Tot i l'anul•lació d'algunes reserves al llarg de dissabte, a conseqüència de la pluja, que també va provocar la suspensió d'algunes activitats programades, l'ocupació dels diferents allotjaments certificats ha estat superior al 90%. Això ha causat força satisfacció en les diferents empreses de serveis que ja han manifestat la seva intenció de seguir treballant en aquesta línia, i en preparar la següent edició del Vilanova & Família. En aquest sentit l'alcaldessa ha explicat que "les dates triades per a aquesta acció volen significar un tret de sortida per la temporada, però també una mostra clara de que la ciutat creu en les possibilitats del Turisme Familiar."

La campanya de Vilanova & Família també ha comptat amb el suport d'establiments no certificats amb el DTF. Aquest és el cas de comerços afiliats a Viu Comerç, o els xiringuitos de les platges de Vilanova i la Geltrú. Tot això ha suposat poder ampliar de manera molt notable la programació d'activitats i propostes del Vilanova & Família.

Un altre punt de reforç d'aquesta campanya ha estat el bon posicionament del web vilanovaturisme.cat que, durant les quatre setmanes prèvies a la celebració del Vilanova & Família, ha rebut 12.300 visites, un 53% més que el 2015. També cal destacar l'important esforç per a que Vilanova & Família hagi tingut un fort ressò mediàtic, tant als mitjans convencionals com a les xarxes socials.

Per últim, l'alcaldessa ha volgut "agrair a tots el tècnics i tècniques responsables de la regidoria de Promoció Econòmica i Projecció Exterior, per la feina feta durant aquest cap de setmana i per fer que aquesta experiència hagi obtingut uns resultats tant positius, que ja fan preveure la seva continuïtat futura."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00