Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/03/2013

Es posa en marxa la targeta 'Vilanova Run Sports', amb descomptes pels esportistes que vénen a competir a la ciutat

La targeta és gratuïta per a les persones que s'inscriguin a les proves   La targeta és gratuïta per a les persones que s'inscriguin a les proves

La proposta s'estrena als voltants del 14 d'abril amb la Cursa de La Talaia

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'empresa Run Sports han treballat conjuntament per poder oferir als esportistes populars que vénen a competir a Vilanova i la Geltrú, una targeta que els aporti avantatges i descomptes en diferents àmbits i activitats a la ciutat, com poden ser botigues, activitats d'oci, restaurants o hotels.

La proposta de la targeta "Vilanova Run Sports" ha estat treballada tant amb els responsables dels principals esdeveniments esportius que es fan a la ciutat, com amb els responsables dels sectors econòmics implicats. Tots ells l'han vist amb molt d'interès, aportant opinions per tal de millorar-la. La targeta "Vilanova Run Sports Events" serà nominal per a cada participant, no tindrà cap cost afegit, oferirà descomptes, i es podrà fer servir fins a cinc dies al voltant de l'esdeveniment esportiu. La primera activitat esportiva que oferirà aquesta nova targeta diferencial serà la Cursa de Muntanya la Talaia, que tindrà lloc el 14 d'abril. La targeta s'emetrà específicament per a cada prova i es podrà demanar a través de la inscripció online.

Aquesta aposta de ciutat neix de la constatació que Vilanova i la Geltrú genera un nombre molt considerable d'activitats esportives de caire popular al llarg de l'any. Com a mínim, n'hi ha una al mes, amb un potencial important per atreure un nombre considerable de persones. Malgrat això, aquestes persones que es desplacen a Vilanova i la Geltrú per practicar alguna d'aquestes activitats, no han fet una gran despesa a la ciutat.

La regidora d'Esports, Blanca Albà, ha explicat en roda de premsa que es tracta "d'aprofitar l'esport per dinamitzar altres sectors de la ciutat. Per això de moment començarem amb activitats esportives populars, consolidades a la ciutat, però ho volem fer extensiu a les proves puntuals nacionals que se celebren a Vilanova i la Geltrú, o a esdeveniments de les lligues regulars dels caps de setmana".

Així doncs, el projecte contribueix d'una banda, a aprofitar l'esforç que fan els clubs i organitzadors de les competicions per aconseguir fixar a la ciutat una major activitat econòmica de les persones que ens visiten per aquests motius i els seus acompanyants. I de l'altra, ajuda els organitzadors a posicionar-se millor davant la gran oferta d'activitats i curses que hi ha al calendari de tots els municipis, tot generant una bona proposta d'opcions complementàries que donin valor afegit a la competició, i que ajudin a decidir l'usuari per venir a la nostra ciutat.

Amb la creació d'aquesta tarja s'intenta afavorir als propis clubs i organitzadors, ajudant-los a competir amb altres propostes que puguin coincidir en dates i també als sectors econòmic, comercial, de restauració i oci en general de la ciutat, que puguin beneficiar-se de la presència de tot aquest nombre de persones.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00