Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/05/2017

El programa de les Activitats d'Estiu a VNG per infants i adolescents es comença a distribuir

Casals i Activitats d'estiu Casals i Activitats d'estiu

A partir del dilluns 8 de maig s'obre el període per sol·licitar els ajuts

Un any més, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú recull en un fulletó totes les activitats que els infants i adolescents de la ciutat poden realitzar durant l'estiu.

Les activitats estan organitzades per diferents entitats i associacions, i tenen com a objectiu afavorir el joc i el coneixement en un espai lúdic i distès, amb convivència amb altres infants i adolescents, fins als 14 anys. Casals, colònies i campaments, així com un ampli ventall de propostes esportives ja tenen a punt les seves propostes.

A partir d'aquesta setmana es començarà a distribuir el programa a través dels centres educatius de la ciutat, de manera que tothom conegui l'oferta al més aviat possible. (Programa)

D'altra banda, i per tal d'afavorir al màxim la participació de tothom, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix una línia d'ajuts per a famílies amb infants i/o adolescents menors de 18 anys. També s'ofereix assessorament i seguiment, mitjançant l'Associació Suport, per aquells menors amb discapacitat inscrits en qualsevol de les activitats del programa. El període per demanar els ajuts és del 8 al 19 de maig, i cal fer-ho a través d'una instància.

Més informació

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00