Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/11/2015

Les 26 persones contractades pel Programa de Treball i Formació s'incorporen aquesta setmana a l'Ajuntament de VNG

El més vinent s'incorporaran 14 treballadors/es més   El més vinent s'incorporaran 14 treballadors/es més

Són persones aturades, majors de 45 anys, que no rebien cap tipus de prestació econòmica.

Aquesta setmana s'han incorporat a la plantilla de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú els 26 treballadors/es contractades en el marc del Programa Treball i Formació 2015, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Es tracta de persones aturades, majoritàriament majors de 45 anys, que no rebien cap tipus de prestació ni subsidi. El seu contracte laboral és de sis mesos, durant els quals rebran formació a l'IMET, encaminada a obtenir un certificat de professionalitat.

De les 26 persones contractades n'hi ha 11 que realitzaran tasques d'auxiliar administratiu i 15 que treballaran com a personal d'ofici del servei de la Brigada Municipal

D'altra banda, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha rebut la resolució del Servei Català d'Ocupació per la qual s'atorga una subvenció en el marc del Programa de Treball i formació PIRMI 2015, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, en la qual es preassignen 14 nous contractes de treball per a persones en situació d'atur, beneficiàries del PIRMI. En concret s'han establert contractes per ocupar places d'operaris de mercats, oficials de paleta, operaris pel servei de la Brigada Municipal i operaris de neteja viària.

La previsió és que aquests 14 nous contractats puguin començar a treballar el mes vinent.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00