Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/11/2011

L'Àudiència Pública sobre l'estat de comptes i caixa de l'Ajuntament de VNG es podrà seguir per Canal Blau Televisió

  L'audiència a Neàpolis es podrà seguir en directe per Canal Blau TV L'audiència a Neàpolis es podrà seguir en directe per Canal Blau TV

L'audiència es farà a l'auditori de Neàpolis de 10 a 13.30 h

L'auditori de Neàpolis acollirà demà al matí l'Audiència Pública sobre l'estat de comptes i caixa de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Una sessió que serà retransmesa en directe per Canal Blau Televisió, a través de la TDT Garraf, a partir de les 10 del matí. 

La Mesa de la sessió la configuraran l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, una persona representant de l'equip de govern actual, una del govern anterior i un moderador. 

La sessió s'iniciarà amb les intervencions dels representants del govern actual i del govern. També tindran veu els representants polítics dels grups municipals que no han format part de cap dels dos governs PP i CUP. 

Un cop acabades totes les intervencions polítiques, es destinarà un espai obert a preguntes per part del públic assistent a la sessió que serà conduït i controlat en temps pel moderador. Només podran dirigir preguntes als ponents de la Mesa totes aquelles persones empadronades a Vilanova i la Geltrú i que estiguin degudament acreditades.

Al final d'aquest espai de preguntes, cada grup polític podrà exposar un darrer posicionament fins al tancament de la sessió, prevista a dos quarts de dues del migdia. 

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras ha dit que l'audiència representa una bona oportunitat d'explicar a la ciutadania un tema d'interès per a tothom "Reitero que crec que és una molt bona oportunitat d'explicar un tema que potser no ha quedat prou clar. És bo tenir una altra oportunitat per explicar-ho i ho farem seguint estrictament la moció aprovada pel Ple per unanimitat". Lloveras ha dit també que el Govern municipal intentarà explicar quina és la situació de les finances municipals de la manera el més entenedora possible.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00