Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/07/2013

Dimarts es sortegen les invitacions per veure l'exhibició castellera de la Festa Major des del balcó de l'Ajuntament

Actuació castellera de la Festa Major 2012  Actuació castellera de la Festa Major 2012

Les inscripcions per optar a una de les cinc invitacions dobles es poden realitzar fins dilluns. Entre tots els assistents al sorteig es rifarà una sisena invitació amb acompanyant

El proper dimarts 30 de juliol se celebrarà el sorteig per lliurar les cinc invitacions dobles per viure la jornada castellera de la Festa Major 2013 des del balcó del consistori, el dia 3 d'agost.

Per participar en aquest sorteig, que se celebrarà dimarts en un acte públic a les 13:30 hores al saló de Plens de l'Ajuntament de VNG, cal ser major d'edat i estar empadronat o empadronada al municipi. Les inscripcions es poden realitzar fins el dilluns 29 de juliol, per internet (feu click aquí) o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l'Ajuntament i en l'horari habitual.

A més a més, durant el sorteig es rifarà també una sisena invitació amb acompanyant entre tots els assistents a l'acte.

Aquest és el segon any consecutiu que es du a terme aquesta iniciativa impulsada pels Pabordes amb l'objectiu de donar l'oportunitat a tots els ciutadans i ciutadanes de VNG de poder gaudir d'aquest espectacle des d'un punt privilegiat com és el balcó de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00