Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/01/2017

Comença el 5è concurs de microrelats Negroliva a la biblioteca Joan Oliva

Logotip de Jorge Fornés per al gènere negre de les biblioteques        Logotip de Jorge Fornés per al gènere negre de les biblioteques

Fins al 19 de febrer els interessats poden presentar els seus relats de gènere negre

La Biblioteca Joan Oliva i Milà, amb la col·laboració de l'Editorial Alrevés, Llorens Llibres, Llibreria La Mulassa i Libelista, organitza el 5è Concurs de Microrelats NegrOliva amb l'objectiu de fomentar la creació literària i la lectura, i difondre el centre d'interès de Gènere Negre de la biblioteca. A partir d'aquest dijous, 26 de gener i fins al diumenge, 19 de febrer a la mitjanit es poden enviar els microrelats a l'adreça electrònica: microrelatsjoanoliva@vilanova.cat, indicant l'assumpte "Concurs NegrOliva" i les dades de participació que s'inclouen en les bases.
Hi haurà tres guanyadors, i es podran enviar tants microrelats com es vulgui, però només es podrà optar a un premi final. L'edat per participar és a partir de 18 anys.
El jurat estarà format per Gregori Dolz, director de l'Editorial Alrevés; M. Rosa Nogué, escriptora i conductora del club de lectura La Crisàlide de la biblioteca; Rosana Lluch, filòloga i gerent de la lliberia Llorens Llibres; Veri Pena, llibretera a la llibreria La Mulassa; i Xavier Vernetta, escriptor. Les bases de participació es poden consultar al blog Fora del Prestatge.

D'altra banda, a partir d'aquesta setmana i fins al 20 de febrer, es pot visitar a la biblioteca Joan Oliva l'exposició "Simenon Sospitós. La literatura de Georges Simenon". Una mostra comissariada per Joaquim Noguero i produïda per les Biblioteques de Barcelona. La producció literària de Simenon va ser molt prolífica, arribant a la popularitat per les seves novel·les detectivesques protagonitzades per l'inspector Jules Maigret. Aquestes obres estaven significades per la sagacitat psicològica de les seves aptituds en la investigació per indagar en els responsables del crim perpetrat, i per un estil literari directe i sense floritures.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00