Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/05/2013

Darrera xerrada dirigida a la petita infància i a les famílies

El moment de treure els bolquers genera molts dubtes entre els pares i mares   El moment de treure els bolquers genera molts dubtes entre els pares i mares

Divendres 31 se celebra la xerrada 'Quan i com retirar els bolquers', la darrera del cicle que el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf organitza per a les famílies

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf ha ofert aquest any diverses xerrades informatives sobre petita infància adreçades a les famílies i professionals de l'àmbit, en el marc del programa de petita infància (0 a 3 anys) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. En aquest espai es pretén donar resposta als dubtes que van sorgint en el desenvolupament infantil, i aportar eines per ajudar a resoldre qualsevol situació.

El cicle de xerrades acaba el proper divendres 31 de maig a les 9.30h, amb el títol "Quan i com retirar els bolquers", a càrrec de Montse Asensio i Aurora Baena, psicòlogues del CDIAP Garraf.

Per assistir a aquesta xerrada, que és gratuïta com la resta, cal inscriure's prèviament trucant al CDIAP, al telèfon 93- 815 64 43. Precisament el ritme d'inscripcions ha fet que en previsió de l'alta participació la xerrada s'ha traslladat a les instal·lacions del centre cívic La Geltrú.

Com a cloenda del cicle de xerrades, a la sessió de divendres 31 hi assistirà la regidora de Serveis Socials, Blanca Albà.

Aquesta ha estat la primera vegada que el cicle es realitza a les instal·lacions del CDIAP, i la valoració per part dels organitzadors és molt positiva, ja que la bona tasca organitzativa s'ha vist reflectida en l'alta participació d'assistents, una trentena de promig en les 6 xerrades. Un cicle molt valuós en temps de crisi, perquè ha servit per no oblidar la prevenció en la petita infància, molt necessària per detectar possibles usuaris del CDIAP que estiguin en risc, o per corregir alguns petits problemes en les mateixes xerrades. Tots els serveis relacionats amb la petita infància a la ciutat han donat suport a la difusió, convidant les famílies a assistir a les xerrades per informar-se, aclarir dubtes i resoldre situacions de risc. Algunes d'aquestes famílies han acabat sent atesos dins el programa d'atenció del CDIAP, mentre que d'altres casos s'han pogut evitar només assistint al cicle.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00