Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/01/2017

VNG celebra el Dia Europeu de la Mediació

La mediació és una bona eina per gestionar conflictes   La mediació és una bona eina per gestionar conflictes

La Regidoria de Convivència i Equitat i el Cineclub Sala 1 organitzen la projecció i debat de la pel.lícula 'Después de nosotros'

En commemoració del Dia Europeu de la Mediació, que se celebra el 21 de gener, la Regidoria de Convivència i Equitat, en col·laboració amb Cineclub Sala 1, ha organitzat la projecció de la pel·lícula "Después de nosotros". Serà al Teatre Principal, dimarts 24 de gener, a les 20.30 h.

El film fa un retrat de la duresa en moments de ruptura de la parella mitjançant el dia a dia dins una llar. Més informació sobre la pel·lícula aquí.

Després de la projecció es farà un col·loqui al voltant de la complexitat i l'oportunitat que ens aporten les relacions, dinamitzat per Marta Uxò de la Yglesia, professional del Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i experta en gestió alternativa de conflictes.

Fa gairebé 20 anys que es va començar a parlar tímidament de mediació. La incorporació de la mediació en l'abordatge de conflictes de convivència en algunes poblacions va mostrar la seva gran utilitat. Ja fa més de 10 anys, a finals de l'any 2006, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va crear el Servei de Mediació Ciutadana.

La mediació dóna la possibilitat de dir què es pensa, obrir-se a altres perspectives i realitats, i permet decidir a les persones implicades, arribant a solucions constructives.
L'experiència de tots aquests anys, el testimoni de les persones participants en processos de mediació, el nombre de casos atesos i la manera d'abordar conflictes, confirma que la mediació és una bona eina per gestionar conflictes, ja que millora el benestar de les persones participants i, en definitiva, és una eina important per a la millora de la qualitat en les relacions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00