Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/06/2014

Música i dansa a favor de la Fundació Ramon Martí i Bonet

El concert benèfic es farà el dia 15 de juny a partir de les set de la tarda

El proper dia 15 de juny, a partir de les 19 h, se celebrarà a la Daurada Beach Club de la nostra ciutat un concert benèfic a favor de la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguesa.

L'acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i tindrà com a participants el Vn'G Gospel Choir, l'estudi de Dansa Rosa Mari González i Carme Gatell i el grup L'entresòl. La presentació anirà a càrrec de Rosa Andreu.

La venda d'entrades es realitza a la seu de la fundació, al carrer Pau Alcover, 67, de Barcelona i a la botiga Casa Andreu Música de Vilanova i la Geltrú. També es podran adquirir a la taquilla. El preu és de 10 euros (8 euros l'anticipada).

L'objectiu de la Fundació Ramon Martí i Bonet és oferir tractament i cirurgies oftalmològiques de forma gratuïta en zones del món sense recursos o en l'àmbit local per a col·lectius en risc d'exclusió social i sense accés sanitari gratuït, amb l'objectiu de poder evitar o pal·liar la ceguesa en tots aquells casos mèdics en què resulti possible des del punt de vista tècnic i humà, i a la vegada detectar casos de discapacitat infantil per oferir-los un tractament pal·liatiu o estimulació precoç segons les necessitats de cada infant i família.

Actualment la fundació està treballant en projectes a Perú, Ucraïna, l'Índia i Nicaragua. A Barcelona porta a terme el projecte "Visió per tothom" per cobrir les necessitats visuals i detectar i tractar tots els casos de ceguesa i baixa visió evitables que pateixen persones en situació de pobresa extrema i risc d'exclusió social.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00