Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/03/2014

L'estat de les voreres, el manteniment i la neteja, preocupacions del veïnat de Santa Maria

L'alcaldessa es troba els dimecres amb els veïns dels diferents barris de la ciutat  L'alcaldessa es troba els dimecres amb els veïns dels diferents barris de la ciutat

L'alcaldessa, Neus Lloveras, continua les trobades als barris de VNG

L'import de l'IBI, l'adequació de la zona esportiva i el mal estat de les voreres van ser els principals temes a debat en la trobada de l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, amb el veïnat de Santa Maria de Cubelles.

Dins de les trobades periòdiques de Neus Lloveras amb els veïns i veïnes dels diferents barris de la ciutat, ahir l'alcaldessa i el regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, van escoltar les queixes, cometaris i suggeriments a Santa Maria.

Les principals preocupacions que es van posar sobre de la taula van ser l'elevat IBI que paguen les cases de nova construcció, el mal estat de les voreres per l'efecte de les arrels dels arbres i l'arranjament de la pista poliesportiva del barri, que no es va dur a terme en el seu moment perquè una trentena de veïns van impugnar-la.

Els habitants de Santa Maria també van voler parlar de la poda dels arbres, de la circulació de vehicles a massa velocitat pels carrers del barri, de la neteja insuficient en algunes zones i de l'abandonament i la brutícia en alguns solars. En aquest punt el regidor d'Urbanisme va explicar que l'Ajuntament està obrint expedients als propietaris dels solars bruts, "en un any hem obert 200 expedients a tota la ciutat, encara que a vegades és difícil aconseguir que es netegi".

El veïnat de Sant Maria també va reclamar més serveis i més atenció al barri. Neus Lloveras va voler explicar la greu situació de les finances municipals, "en el temps que porto al govern, tres anys, només he pogut fer 100.000 euros d'inversió a tota la ciutat. El que més m'agradaria és tenir la ciutat com una patena". Malgrat aquesta situació, Lloveras va explicar la tasca que s'està fent des de la Unitat de Serveis Municipals per fer petites reparacions i tasques de manteniment.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00