Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/03/2016

Neàpolis aborda el repte i les oportunitats de la internacionalització d'emprendors i PIMES

L'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de VNG ofereix una jornada per assessorar i informar petites i mitjanes empreses i emprenedors per arribar al mercat internacional

Dimarts 15 de març l'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitza la jornada ‘La internacionalització a VNG i el Garraf. Emprenedoria, innovació i recerca' adreçada a petites i mitjanes empreses (PIMES) i emprenedors interessats en projectar el seu negoci a Europa i al món. De les 17 a les 19.30 h, l'Auditori de Neàpolis (rambla de l'Exposició, 59-69) acull aquesta sessió informativa i participativa que pretén donar a conèixer les oportunitats a nivell internacional a l'abast d'aquest col·lectiu professional per desenvolupar la seva activitat econòmica.

Durant la jornada es parlarà entre d'altres qüestions dels condicionants que cal complir per accedir al mercat europeu i de les facilitats que Neàpolis, com a Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament ofereix a les empreses i emprenedors per fer possible aquest desenvolupament internacional. La presentació de la jornada anirà a càrrec de la quarta tinenta d'alcaldia i regidora d'Innovació i TIC de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens i del director-gerent de Neàpolis, Joan Carles Lluch, els quals presentaran la unitat de projectes internacionals ‘Neàpolis up!' adreçada a emprenedors del sector TICC.

Per parlar sobre la col·laboració entre la universitat i les PIMES i emprenedors, participarà Joan Vinyals, assessor d'empreses de software i professor associat de la UPC, mentre que per abordar les oportunitats per a PIMES i emprenedors intervindrà, Cristina Fabián, delegada d'ACCIO Generalitat. La jornada finalitzarà amb un taller de dinamització d'equips a càrrec d'Oliver S. Watson, especialista en ‘Team building'.

Per participar en aquesta jornada sobre internacionalització cal fer inscripció prèvia al mail etoledo@neapolis.cat. La sessió és gratuïta i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Més informació

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00