Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/03/2014

Nou curs 'Apropa't. Taller de llengua i entorn' al barri de mar

El taller 'Apropa't' gira a l'entorn del món mariner i la pesca El taller 'Apropa't' gira a l'entorn del món mariner i la pesca

La iniciativa té, entre d'altres objectius, el coneixement de temes relacionats amb el món mariner i la pesca

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Confraria de Pescadors van iniciar aquest divendres la sisena edició de "Apropa't. Taller de llengua i entorn", adreçat a persones de diferents orígens i relacionades amb l'activitat pesquera i el barri de mar, que finalitzarà al mes de juny.

Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar el nivell de comprensió i expressió oral en català (vocabulari i expressions bàsiques per al desenvolupament diari i quotidià), el coneixement de temes relacionats amb el món mariner i la pesca, i també donar a conèixer i facilitar informació sobre recursos i serveis municipals. Aquesta activitat té per finalitat afavorir l'autonomia personal i la relació amb la comunitat.

Enguany aquesta proposta de nou té una bona acollida ja que dotze persones d'origen magrebí assisteixen a aquestes sessions a la Casa del Mar.

Es compta amb l'assessorament i el material cedit pel Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú, i amb el suport d'una docent d'origen magribí que facilita el procés d'aprenentatge.

Aquest projecte s'emmarca dins de les actuacions que tenen com a finalitat afavorir l'accés i l'ús del català com a llengua de cohesió entre tota la ciutadania, i que permet el desenvolupament i l'autonomia de la persona i potencia el vincle i l'arrelament a la comunitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00