Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/05/2015

Es lliuren el premis del concurs de Sant Jordi de la XELL

Els premis es van lliurar a la Casa Olivella      Els premis es van lliurar a la Casa Olivella

Cinc persones han estat premiades per participar al concurs 'Com es diuen aquests jocs?' de la Xarxa d'Espais per la Llengua

El dia de Sant Jordi la Xarxa d'Espais per la Llengua (XELL) va ubicr una parada davant del Teatre Principal, on hi havia informació dels col·laboradors de la Xarxa, punts de llibre, i es podia participar al concurs per a tots els públics "Com es diuen aquests jocs?". Més de dues-centes persones van participar en aquest joc que consistia a lligar noms de jocs amb el dibuix que els descrivia.

Dimecres 13 de maig, en un acte a la Sala Noble de la Casa Olivella amb la presència del gerent de Viu Comerç Xavier Arrojo i la regidora de Cultura Marijó Riba, es van lliurar 5 premis, consistents en vals de Viu Comerç, entrades per al zoo de Barcelona, i entrades per als museus de la ciutat (Ferrocarril, Víctor Balaguer i Papiol).

El joc s'emmarcava en la campanya en la campanya "I tu, jugues en català?". Des de l'inici d'aquesta campanya a nivell de tot Catalunya, a les comarques de l'Alt Penedès i del Garraf s'han adherit a aquesta iniciativa onze empreses, que tenen un total de 15 establiments, per promoure els jocs en català.

La Xarxa d'Espais per la Llengua té com a objectius afavorir el coneixement de la llengua catalana i de l'entorn a totes les persones, especialment les nouvingudes; i impulsar la llengua catalana com a llengua d'ús habitual entre la ciutadania.
Aquest espai de coordinació, tutelat per les regidories de Cultura i Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova, està integrat per diferents entitats i serveis de la ciutat que ofereixen serveis i formació de català: l'Associació de Dones La Frontissa, Càritas Interparroquial, Creu Roja, l'Escola d'Adults Teresa Mañé, el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú i l'Associació Joudour Wa Afak.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00