Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/06/2013

Crida a les entitats i la a ciutadania per ser paborde de la Festa Major de l'any vinent

 S'amplia el termini per optar a ser paborde de la Festa Major de l'any vinent      S'amplia el termini per optar a ser paborde de la Festa Major de l'any vinent

S'amplia el termini fins al 27 de juny per presentar candidatura a l'organització de la Festa gran de VNG

Fins al 27 de juny es poden presentar les candidatures per organitzar la Festa Major de Vilanova i la Geltrú l'estiu vinent. Totes les persones interessades a organitzar la Festa Major, ja sigui en representació d'alguna de les entitats o bé a títol personal, poden presentar la seva candidatura a través del web www.vilanova.cat o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, explicant els motius pels quals s'opta a organitzar la Festa Major i adjuntant una fotografia.

Per organitzar la festa s'escull 7 pabordes, 4 en representació de les entitats i associacions i 3 en representació de la ciutadania.

*4 Pabordes representants de les entitats i associacions. Qualsevol entitat o associació registrada al Registre d'entitats de la ciutat podrà presentar el seu candidat/da a Paborde i tindrà un vot el dia de l'elecció de les candidatures d'entitats. 

*3 Pabordes representants de la Ciutadania. Qualsevol ciutadà/ana major de 18 anys podrà presentar la seva candidatura a Paborde.


Pel que fa als pabordes representants de les entitats, seran escollits per aquestes en un acte de votació de candidatures previst per al dimecres 3 de juliol a la Sala Noble de la Casa Olivella (pl. Vila 12, 1r pis). Per votar és necessari tramitar una sol·licitud de vot a través de Carpeta Ciutadana o de l'OAC. Les entitats o associacions que no hagin presentat candidatura també podran assistir a la votació i exercir el seu dret a vot si ho han sol·licitat prèviament.

Per presentar la vostra candidatura a Paborde entreu aquí.
Per poder-vos inscriure pel dia de la votació entreu aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00