Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/10/2016

Una vintena de persones a la 1a xerrada del programa d'educació sanitària per a la gent gran

    Casal Municipal de la Gent Gran de VNG Casal Municipal de la Gent Gran de VNG

El cicle es va iniciar amb una proposta sobre el bon ús dels medicaments

El Casal Municipal de la Gent Gran de Vilanova i la Geltrú ha acollit aquest divendres la primera trobada del cicle de Xerrades del Programa d'Educació Sanitària per a la gent gran, impulsada per les regidories de Gent Gran i Salut de l'Ajuntament vilanoví, amb l'objectiu de tractar temes com els medicaments, els consells mèdics, principals afeccions, etc.

La primera de les xerrades, que va reunir una vintena de persones, va servir per donar pautes i consells útils sobre l'ús correcte dels medicaments. Maria Lluïsa Gonzalvo, farmacèutica comunitària va conduir la xerrada, conjuntament amb les també col·legiades (Arantxa) Pérez i Natàlia Garcia.

El cicle de xerrades continuarà el dimecres 23 de novembre, a les 16.30 hores, amb la proposta: La importància de seguir bé els tractaments i els consells mèdics.

Les altres tres xerrades que configuren aquest Programa d'Educació Sanitària per a la Gent Gran, organitzades per la Generalitat de Catalunya i el Col·legi de Farmacèutics de Catalunya estan previstes per la primavera de l'any vinent. Els temes que es tractaran seran: el colesterol, la diabetis i la hipertensió arterial.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00