Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/11/2016

Música contra la pobresa infantil

L'orquestra simfònica oferirà un interessant programa de Mozart   L'orquestra simfònica oferirà un interessant programa de Mozart

El concert de diumenge a l'Auditori amb l'Orquestra UNESCO Barcelona serà en benefici de Càritas

L'Orquestra UNESCO de Barcelona oferirà aquest diumenge 13 de novembre un concert en benefici de Càritas, sota el títol: "Música contra la pobresa infantil".
L'Orquestra UNESCO Barcelona, dirigida per Gonçal Comellas, presenta un interessantíssim programa Mozart amb dues de les seves obres concertants més representatives: el concert per a clarinet i orquestra, i la simfonia concertant.
Les dues obres estan envoltades pel joc de contrastos entre llums i ombres tan característics en la música del geni de Salzburg on, juntament amb la seva profunda comprensió de la naturalesa humana, presenta una música d'una extraordinària bellesa que Bruno Walter definia com "l'alegria que fa plorar".

Aquest concert, promogut per Fundació Música Solidària i amb el suport de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA, forma part del cicle "Música contra la pobresa infantil" que al llarg de 2016 organitza concerts per tot Catalunya en benefici de les Càritas diocesanes catalanes.

Els beneficis de la venda de les entrades es destinaran a projectes i serveis del programa de família i infància de Càritas. En el cas de Vilanova i la Geltrú serà en benefici de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

En l'acte de presentació de la nova temporada d'arts escèniques, Albert Flotats, en nom de la Fundació Música Solidària, va explicar que "aquest concert té un doble objectiu. D'una banda, oferir programació musical de qualitat amb una orquestra simfònica; i de l'altra, recaptar fons per diferents projectes de Càritas per la lluita contra la pobresa infantil".

Així, sota el lema "Ajuda'ns a ajudar", el concert començarà diumenge a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà. Podeu comprar les entrades a la web de l'Auditori: www.auditoritoldra.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00