Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/10/2015

VNG a escena! Artistes de la vida quotidiana

Aquest és l'eslògan de la campanya de comunicació de la Regidoria de Cultura protagonitzada per vilanovins i vilanovines amb l'objectiu d'apropar el Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà a la ciutat

La campanya ‘VNG a escena!' està formada per 8 peces audiovisuals de curta durada que compten amb la complicitat i la participació activa de ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú per ajudar a difondre els espectacles del Teatre i l'Auditori. Ells són els protagonistes, els que transmeten a l'espectador que el teatre, la música i la dansa es troben en la nostra vida quotidiana, i en molts dels oficis i situacions del nostre dia a dia. Els vídeos són protagonitzats per 8 personatges que ens presenten cadascuna de les disciplines artístiques programades al llarg de la temporada estable del Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà. Les dues primeres peces audiovisuals compten amb la participació de Jordi Morera, forner de l'Espiga d'Or, que ens presenta la disciplina de música moderna; i la família Vidal Raventós, que ens apropa al teatre familiar.

Aquests vídeos breus formen part d'una campanya de comunicació de la Regidoria de Cultura, i serviran per difondre els diferents espectacles de la programació d'arts escèniques de Vilanova i la Geltrú a través de les xarxes socials i la televisió.

Podeu veure el vídeo sobre música moderna fent clic aquí

I el vídeo sobre teatre familiar aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00