Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/06/2015

Els Pabordes proposen fer un recorregut fotogràfic per la Festa Major

Tothom qui vulgui pot aportar les seves fotografies particulars a l'exposició   Tothom qui vulgui pot aportar les seves fotografies particulars a l'exposició

Han fet una crida a tota la ciutadania perquè aporti la seva visió de la festa

Els Pabordes de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2015 estan immersos en l'organització dels actes de la festa, i enguany volen fer-ne partícips els ciutadans i ciutadanes de VNG que ho vulguin. Per això, durant les dates de Festa Major, organitzaran una exposició de fotografies de la Festa fetes per la gent de la ciutat.

D'aquesta manera es vol fer un recorregut per la Festa, a través de la mirada dels fotògrafs aficionats: fotos en blanc i negre, en color, on es vegin les vestimentes antigues, els dracs antics, amb fotos en analògic i en digital... Tot s'hi val per organitzar una bona mostra.

Per fer arribar aquestes fotografies als Pabordes, cal accedir a la pàgina web de la festa major www.fmvng.cat, on hi ha un formulari per enviar-les, o bé es pot anar al TOC, al carrer de Sant Sebastià, i deixar una còpia de les fotografies a la bústia a l'atenció dels Pabordes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00