Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/08/2012

L'accés en vehicle a la façana marítima es tallarà durant el castell de focs

Es recomana anar a veure el castell de focs de Festa Major a peu o en el bus llançadora gratuït Es recomana anar a veure el castell de focs de Festa Major a peu o en el bus llançadora gratuït

Com és habitual i per motius de seguretat, dissabte a la nit no es podrà accedir en vehicle a la façana marítima durant el castell de focs de Festa Major

A peu o en transport públic. Així és com aconsellen des de la Regidoria de Seguretat i Protecció Ciutadana que s'accedeixi dissabte a la nit a baix a mar.

I és que, un any més i degut a l'aglomeració de persones que la vigília de Festa Major volen veure el castell de focs des de primera línia de mar, s'ha decidit tancar al trànsit de vehicles aquesta zona durant dues hores.

Així, des de les deu fins a les dotze de la nit estaran tallats els accessos al passeig de Ribes Roges, al passeig del Carme i al passeig Marítim. La policia local controlarà els accessos i només deixarà passar els veïns que acreditin la seva residència a la zona, els serveis públics i els vehicles d'emergències.

Per això s'aconsella als ciutadans baixar a peu o en transport públic, aprofitant que un any més es posa en marxa el bus gratuït especial per a la nit del 4 d'agost. Un servei llançadora del bus urbà facilitarà l'anada al castell de focs i posteriorment fins a la zona d'atraccions

El bus gratuït per anar al castell de focs funcionarà des de les 21h fins a les 23h amb dues parades: a la rambla de Salvador Samà a l'alçada de l'escola Pompeu Fabra, i a la rambla de Lluís Companys a l'alçada del carrer de Pere Jacas.

Pel que fa al bus gratuït per anar a la zona d'atraccions, funcionarà des de les 23.30h fins a les 3h del dia 5, amb quatre parades: al passeig del Carme a l'alçada de la rambla de Joan Baptista Pirelli; a la plaça d'Eduard Maristany; a la rambla de Salvador Samà a l'alçada de l'escola Pompeu Fabra; i a la ronda d'Europa davant la zona d'atraccions.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00