Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/07/2013

Reubicació del Mercadal de Mar

El mercadal comptara amb 40 parades  El mercadal comptara amb 40 parades

A partir d'aquest divendres les parades del Mercadal de Mar s'ubicaran al carrer de la Llibertat, Conxita Soler i rambla de la Pau

Les parades que formen el Mercadal de Mar canviaran d'ubicació a partir d'aquest divendres. Així doncs, aquestes s'instal·laran al carrer de la Llibertat, Conxita Soler i rambla de la Pau.

Aquests canvis responen a l'afectació que causaran les properes obres del pas sota via del carrer de la Llibertat i al compliment de les condicions de seguretat. 

Mentre duri el mercadal, quedaran afectats els següents carrers: 

-El carrer de la Llibertat quedarà tallat a la circulació excepte per entrar i sortir del pàrquing del Mercat de Mar i accedir a la càrrega i descàrrega. Es prohibirà l'estacionament. 

- El carrer de Conxita Soler quedarà tallat a la circulació i es prohibirà l'estacionament. 

- El carrer de la Immaculada Concepció, entre el carrer de les Balears i el del Gas, canviarà el sentit de circulació, els divendres entre les 6h i les 16h, per permetre l'accés de vehicles als guals del propi carrer i del carrer del Gas. 

- Al carrer de Pere Jacas només es permetrà la circulació de vehicles per accedir als guals del propi carrer, de la rambla de Joan Baptista Pirelli, del carrer Meridional i de la rambla de la Pau. 

- La rambla de Joan Baptista Pirelli estarà tallada a la circulació des del passeig del Carme en sentit muntanya i només es permetrà l'accés als guals del propi carrer, del carrer Meridional i de la rambla de la Pau. 

- Pel que fa als usuaris dels guals de la rambla de la Pau i del pàrquing de la Mediterrània, aquests podran accedir-hi pels carrers habituals però hauran de sortir per la rambla de la Pau, en sentit muntanya, fins els carrers de la Boia o de l'Àncora.

40 parades
El Mercadal de Mar comptarà, des d'aquest divendres, amb un total de 40 parades després de la incorporació de les 13 noves parades resultants del sorteig públic realitzat el passat divendres que va adjudicar aquests permisos d'ocupació temporal. Es preveu que en breu s'atorguin més autoritzacions per instal·lar-se al mercadal a la resta de sol·licitud incloses en el sorteig i que es troben en llista d'espera.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00