Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/06/2013

S'obre el termini per presentar les sol·licituds de subvencions a les entitats i associacions

El tràmit es pot fer 'on line' o a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha obert el termini de recollida de sol·licituds de subvencions destinades a entitats i associacions per a l'any 2013. Les normes estan a disposició de les persones interessades a través del web municipal www.vilanova.cat a l'apartat d'Entitats i Associacions de la Regidoria de Participació Ciutadana, i a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana(OAC) o mitjançant la Carpeta Ciutadana.

Les sol·licituds s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament del 8 de juny fins al 3 de juliol de 2013 si són de caràcter ordinari, i fins al 30 de novembre de 2013 si són de caràcter extraordinari. Consultar la convocatòria els terminis establerts per justificar les subvencions de 2012 rebudes.

Aquests ajuts, impulsats per l'Administració local, tenen com a objectiu donar suport a la vida associativa de la ciutat i constitueixen una doble via de participació: de l'Ajuntament en les activitats organitzades per les entitats i de les mateixes entitats en la programació i planificació de l'oferta organitzada pel propi Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00