Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/10/2016

La Comissió Europea i l'Ajuntament de VNG conviden a debatre sobre Europa

Diàleg: quina Europa vols?

El 25 d’octubre arriba a VNG el cicle de diàlegs "Quina Europa vols?", amb el director de la Representació de la CE a Barcelona

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, participaran el dimarts 25 d'octubre al diàleg "Quina Europa vols?". La idea és abordar els reptes de futur de la Unió Europea (UE) amb la població de la capital del Garraf, per això és obert a l'assistència de tothom.

L'acte forma part d'un cicle de trobades municipals que ha impulsat la Comissió Europea amb l'objectiu d'implicar la ciutadania en el debat sobre el futur de la UE. En aquest cas, es vol escoltar l'opinió dels vilanovins i les vilanovines sobre els principals reptes que encara la UE i també per explicar quines són les prioritats que ha fixat la Comissió Europea per als propers anys.

El creixement i l'ocupació, el canvi climàtic, la política migratòria, el mercat únic digital o l'acció exterior són alguns dels temes que s'aborden en aquestes sessions que tindran lloc els propers mesos en diversos municipis de Catalunya i les Illes Balears i que compten amb la participació de representants de les institucions europees i del món local.

Diàleg a les xarxes socials

El debat sobre els reptes de la UE tindrà lloc el dimarts 25 d'octubre a les 19 h a l'espai Crea&Co de Neàpolis, a la planta baixa. També es podrà seguir a les xarxes socials, amb l'etiqueta #pensemEuropa, de manera que les persones que ho desitgin podran compartir les seves opinions abans, durant i després del debat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00