Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/01/2014

Tot a punt per la Cavalcada de Reis

Mentre esperen la Cavalcada de diumenge a la nit, els més petits ja poden portar la carta al patge Eliseu     Mentre esperen la Cavalcada de diumenge a la nit, els més petits ja poden portar la carta al patge Eliseu

Enguany Ses Majestats no tiraran caramels per evitar situacions perilloses per als més menuts

Ses Majestats els Reis d'Orient ja estan a punt d'arribar a la nostra ciutat per fer la tradicional cavalcada. Serà el proper diumenge, a partir de dos quarts de set de la tarda quan sortiran del Castell de la Geltrú per iniciar el tradicional recorregut per la plaça del Pou, carrer de la Unió, carrer del Codonyat, carrer de Tetuan, rambla Principal, avinguda de Francesc Macià, carrer del Pare Garí, plaça de Catalunya, carrer de l'Aigua, plaça de les Neus, rambla Principal i plaça de la Vila. Arribats aquí faran el seu tradicional pregó de benvinguda a la ciutat.

Una de les novetats d'enguany serà que, per qüestions de seguretat, Ses Majestats no tiraran caramels des de les seves carrosses. D'aquesta manera es vol evitar que els més petits corrin el perill de fer-se mal amb les carrosses al pas dels Reis.

I per aquells que ja tinguin ganes de fer arribar les seves cartes abans de la Cavalcada, l'Eliseu, el carter reial, instal·larà la seva vela a la plaça de la Vila els dies 2, 3 i 4 de gener. L'horari serà per al dia 2, de 17 a 21 h, i per als dies 3 i 4 serà d'11 a 14 h i de 17 a 21 h.

Consulteu aquí el programa de Nadal i Reis 2013/2014

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00