Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/01/2014

Es prepara una nova edició de la fira educativa i professional Zona E amb novetats

El recinte firal es traslladarà enguany a la plaça de Soler i Carbonell     El recinte firal es traslladarà enguany a la plaça de Soler i Carbonell

La comissió organitzadora ha plantejat alguns canvis com la ubicació del recinte firal, que passa de la plaça de la Vila a la plaça de Soler i Carbonell

La fira d'ensenyaments postobligatoris i sortides professionals Zona E prepara la seva edició 2014 amb algunes novetats respecte als anys anteriors. Els dies 1, 2,3 i 4 d'abril se celebrarà aquesta fira que com a novetat destacada presenta el canvi d'ubicació del recinte firal. Així doncs, la plaça de Soler i Carbonell acollirà els estands d'aquesta fira, que en les edicions passades s'havia celebrat a la plaça de la Vila i a l'edifici Neàpolis.

A banda del recinte firal, que ocuparà la plaça de Soler i Carbonell els dies 3 i 4 d'abril, la Zona E també presenta jornades formatives i divulgatives al voltant de les sortides professionals que ofereixen els centres educatius i formatius de Vilanova i la Geltrú, el Garraf i l'àrea d'influència del Penedès.

La fira Zona E, iniciativa de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que s'organitza a través de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET), és un esdeveniment plenament consolidat que té per objectiu informar i assessorar els joves i les seves famílies respecte l'ampli ventall d'opcions i sortides laborals i professionals, mitjançant l'oferta d'ensenyaments postobligatoris, que hi ha a la ciutat però també al conjunt del territori. Cicles formatius de grau mig i superior, batxillerat, formació professional dual, Escola d'Aeronàutica, Escola Municipal d'Arti i Disseny o l'Escola Superior d'Enginyeria són només algunes de les opcions formatives amb possibilitat d'inserció laboral que els joves tenen al seu abast a la nostra ciutat. A més, la fira es complementa amb conferències divulgatives dedicades tant als joves com als professionals del sector educatiu.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00