Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/05/2015

Mes de 400 persones assisteixen a la festa d'aniversari del Parc del Garraf i l'Esportiu La Piscina

Les piscines exteriors ja obren durant els caps de setmana        Les piscines exteriors ja obren durant els caps de setmana

Durant tot el matí de diumenge els assistents van gaudir de diferents activitats dirigides i es va estrenar la temporada d’estiu de les piscines exteriors

Més de 400 persones van participar diumenge a la festa del 10è aniversari del CEM Parc del Garraf i el 6è de l'Esportiu La Piscina. La celebració es va fer a les instal·lacions del Parc del Garraf, on els assistents van poder realitzar, al llarg del matí tot un seguit d'activitats dirigides, pensades per tot tipus de públic. A més, es va presentar el sistema d'entrenament funcional, que des d'ara ja es pot realitzar a les instal·lacions esportives. Algunes de les activitats van comptar amb la col·laboració del Parc de Bombers de Vilanova i la Geltrú, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local, així com del supermercat Aldi, que va oferir esmorzars amb productes ecològics a tots els participants.

La celebració va comptar amb l'assistència de les regidores d'Esports, Blanca Albà, i Serveis Viaris, Glòria Garcia, a més del president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, i del secretari, Enric Prats.

La jornada de diumenge també va servir per inaugurar la temporada d'estiu de les piscines exteriors, que fins a Sant Joan estaran obertes els caps de setmana. A partir d'aquesta data es podran utilitzar diàriament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00