Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/12/2014

La posada en funcionament de l'Economat social i la construcció de la pista esportiva al 'Sessió Plenària'

El programa s'emet avui dilluns     El programa s'emet avui dilluns

La regidora de Serveis Socials, Medi Ambient i Esports, Blanca Albà repassa durant mitja hora l'actualitat, al programa de Canal Blau TV i Eix Diari

La regidora de Serveis Socials, Medi Ambient i Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà és la convidada d'aquesta setmana del programa Sessió Plenària que emet Canal Blau televisió i Eix Diari.

L'actualitat dels departaments que són de la seva competència han centrat la seva entrevista, en la qual s'ha parlat de les obres d'adequació del local que acollirà l'Economat social de Vilanova i la Geltrú, el qual segons ha dit la regidora, començarà a funcionament a principis del mes de febrer. Amb la seva posada en marxa hi haurà un seguit de canvis en la manera com es distribueixen els aliments i s'incorporarà a la cistella bàsica més producte fresc.

També en l'àmbit social, però en aquest cas amb la directa implicació de Medi Ambient, Blanca Albà ha explicat l'inici de les auditories energètiques a les llars de famílies vulnerables econòmicament. Aquesta és una acció que s'emmarca dins un projecte molt més ampli que és el Sumem Energies, i amb el qual es vol aconseguir que aquestes famílies puguin reduir l'import de les factures i d'altre contribuir a millorar el medi ambient amb una disminució dels recursos energètics.

En l'apartat esportiu, la regidora ha explicat el moment actual de les obres de construcció de la pista annex al pavelló poliesportiu del Garraf que serviran per incrementar les hores de pista d'entrenament que necessiten els clubs esportius de la ciutat, i esponjar així les instal·lacions de la ciutat, actualment molt saturades. Blanca Albà ha dit que la pista ja es podrà estrenar a l'abril, tot i que no serà fins al setembre quan entri en ple funcionament, coincidint amb una nova temporada esportiva. També en l'àmbit esportiu, Albà ha parlat sobre l'estat de la intervenció i aplicació del Pla de Viabilitat al Parc del Garraf. La regidoria ha explicat què la situació està ben encaminada i que s'estan posant les bases per la futura gestió del complex esportiu.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00