Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/08/2016

Finalitza la sisena edició de l'Aclústics

Xiringuito l'U, platja de Ribes Roges   Xiringuito l'U, platja de Ribes Roges

El cicle de concerts de música jove es consolida com una de les propostes musicals de l'estiu amb un ampli seguiment de públic en la vintena d'actuacions realitzades

 Amb un doble concert a càrrec de 'Spirits in the Machine' i 'Marta Borràs i Marc Bonvehí' va cloure's ahir a la nit al Xiringuito l'U de la platja de Ribes Roges la sisena edició del cicle de música jove a la platja Aclústics.

El cicle de concerts, iniciativa de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de VNG; el Consell Comarcal del Garraf i el Xiringuito l'U, s'ha desenvolupat els dimarts i dimecres dels mesos de juliol i agost amb un notable èxit de públic amb una mitjana d'uns seixanta assistents per actuació en la vintena de concerts que s'hi ha celebrat.

Quant a la proposta acústica que va cloure el cicle de concerts ahir a la nit, va comptar amb gairebé un centenar de persones entre el públic. La darrera sessió del cicle va comptar en primer lloc amb l'actuació de ‘Spirits in the Machine', qui havia suspès la seva actuació el 9 d'agost a causa de la pluja. Tot seguit va ser el torn de ‘Marta Borràs i Marc Bonheví' amb el seu repertori pop/rock/folk i amb un concert de gran qualitat interpretativa que va aconseguir seduir el públic.

Aclústics 2


Durant aquests sis anys de celebració de l'Aclústics, el cicle ha esdevingut plataforma de promoció i difusió de la música feta pels i per als joves de VNG i del territori, amb actuacions de grups de la ciutat, de la comarca i del Penedès i també de la província de Barcelona amb repertoris que inclouen diferents estils musicals com el jazz, el folk, el rock acústic o el reggae.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00