Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/02/2016

4 infants del Centre Obert gaudeixen del Diumenge de Comparses amb La Geltrú

 L'experiència va ser molt bona per als infants, que van gaudir d'allò més     L'experiència va ser molt bona per als infants, que van gaudir d'allò més

L'Associació de Veïns de La Geltrú va convidar dues parelles a la seva bandera infantil, per ampliar les seves oportunitats i experiències en el teixit social de la ciutat

Després que, un any més, els nens i nenes participants al Centre Obert celebressin les seves particulars Comparses avançades, l'Associació de Veïns de La Geltrú va oferir la possibilitat que 4 infants del Centre Obert poguessin gaudir de les Comparses de diumenge amb una de les seves banderes infantils. L'entitat va facilitar tot el necessari per la participació d'aquests dos nens i dues nenes: la inscripció, l'esmorzar, l'armilla i els caramels.
Comparses CO Geltrú
La participació va ser tot un èxit, i tant els infants com les seves famílies van gaudir moltíssim d'aquesta oportunitat. Des del Centre Obert s'ha volgut agrair aquesta oportunitat als responsables de l'Associació, especialment a la seva presidenta Eulàlia Soria, perquè és una activitat que encaixa perfectament amb la metodologia de treball del Centre Obert, on es parteix de la idea que ampliar oportunitats (d'educació, de salut, de recursos de la xarxa social, etc) obre nous camins i nous escenaris de vida pels infants i les seves famílies. Com més oportunitats, com més experiències i més participació en espais normalitzats de la vila; millors coneixements i més vincle participatiu i comunitari.

L'objectiu del Centre Obert és aconseguir que cada infant i adolescent participant al servei pugui arribar a gaudir de recursos (lúdics, esportius, culturals, etc) fora de l'espai de Centre Obert. També busca que les associacions i entitats del municipi encetin espais de col·laboració amb el Centre Obert, com ha volgut fer l'Associació de Veïns de La Geltrú aquest diumenge de Comparses.

Què és el Centre Obert?
El Centre Obert de Vilanova i la Geltrú va començar a funcionar el curs 2013-2014 i té com a objectius la prevenció, la promoció i el benestar dels infants i adolescents. És un servei inscrit dins el marc d'actuació dels serveis socials bàsics. L'horari és de dilluns a dijous de 17 a 19.30 h. Hi ha 4 Centres Oberts a la ciutat: el de Mar, amb un grup de 4 a 6 anys al CAPI i un grup de 9 a 12 anys a Centre Cívic Sardana; el de Ponent, ubicat al centre cívic Molí de Vent, amb un grup de 6 a 8 anys i un grup de 9 a 12 anys; el de Llevant, ubicat al centre cívic Tacó, amb un grup de 6 a 8 anys i un grup de 9 a 12 anys; i l'Espai Jove, per a adolescents en edats d'ESO, ubicat al centre cívic Sant Joan.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00