Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/05/2016

Del 23 al 29 de maig campanya de control de transport escolar i de menors

 A partir de la setmana vinent A partir de la setmana vinent

Es realitzarà coordinadament entre la Policia Local de VNG i el Servei Català del Trànsit

Del 23 al 29 de maig la Policia Local de Vilanova i la Geltrú i el Servei Català del Trànsit realitzar una campanya coordinada de control del transport escolar i de menors.

L'objecte de la campanya és comprovar que el transport escolar que es realitza a la ciutat compta amb l'autorització específica corresponent, ja que no tenir-ne és motiu de sanció.

També serà motiu de denúncia que els escolars no portin degudament cordat el cinturó de seguretat o dispositiu de retenció infantil, que no hi hagi una plaça o seient per a cada menor, que s'incompleixi amb el nombre de parades o itineraris fixats, o que hi hagi un dèficit d'acompanyats de transport escolar.

Així mateix, també es vetllarà perquè l'estada dels escolars dins el vehicle no sigui superior a la permesa i al fet que les persones amb mobilitat reduïda disposin de places pròximes a les portes d'entrada i sortida de l'autobús o autocar.

L'antiguitat dels vehicles que realitzen transport escolar, la retolació dels mateixos, així com les prescripcions tècniques en matèria d'accessibilitat, assegurances o revisions tècniques vigents, seran altres aspectes que també es controlaran en aquesta campanya.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00