Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/02/2016

Els avis i avies del Centre Masbau lliuren les llaçades per les banderes de Les Comparses

  Lliurament de les llaçades Lliurament de les llaçades

La FAC encarrega la seva elaboració als usuaris del centre de dia, que ahir les van lliurar a les regidores Blanca Albà i Gisela Vargas

La Federació d'Associacions pel Carnaval ha encarregat als usuaris i usuàries del Centre de Dia Masbau la confecció de totes les llaçades que aquest diumenge es col·locaran a les banderes que participin a Les Comparses.

Ahir dijous, es van lliurar a les regidores de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà i Gisela Vargas la totalitat de llaçades per tal que les persones que estiguin al balcó de l'ajuntament les puguin anar col·locant a les banderes, a mida que vagin finalitzant cadascuna de les guerres.

Posada de llaçades bandera MasbauL'entrega de les llaçades a les autoritats forma part de les activitats que des del centre Masbau s'organitzen per celebrar el Carnaval. La festa es va completar amb l'actuació del grup musical de les Rondalles de les Roquetes i la col·locació de les llaçades a la bandera del centre, en presència de l'actriu vilanovina Núria Valls.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00