Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/02/2017

Fins dijous, dispositiu extraordinari de neteja als carrers

Enguany el dispositiu ha posat al carrer més d'una seixantena de treballadors en tres torns diaris i maquinària per netejar les restes de caramel després de les Comparses

Finalitzades les Comparses i fins dimecres de Cendra l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa en marxa un dispositiu extraordinari de neteja de carrers que se suma als serveis ordinaris amb l'objectiu que els carrers retornin a la normalitat quan abans millor.

Enguany, com ja és habitual després del principal acte de diumenge, les Comparses, van entrar en funcionament aquests serveis extraordinaris que es concreten en torns extraordinaris, matí, tarda i nit i més vehicles i efectius del servei. Segons ha explicat el regidor de Serveis Viaris de l'Ajuntament de VNG, Joan Giribet, "els serveis extraordinaris comencen a treballar el mateix diumenge des del centre de la ciutat de manera radial fins arribar a tots els barris per tal d'alliberar el centre de la Vila que és on se celebren la major part d'actes de Carnaval". A banda, ha explicat el regidor Giribet els serveis extraordinaris també inclouen: 2 camions cubà, 4 furgons hidro netejadors amb aigua a pressió, 2 hidro netejadores, 4 escombradores i un total de 65 treballadors de neteja viària. Així mateix, enguany també es compta amb 2 hidro netejadores de gran capacitat i una màquina per donar suport a la recollida de caramels de la plaça de la Vila.

neteja 2
Segons ha explicat el regidor de Serveis Viaris, el dispositiu extraordinari funcionarà fins dimecres a la nit mentre que a partir de dijous el servei ja es reprendrà de forma habitual. Quant a les dificultats de netejar els carrers després de les Comparses, Joan Giribet ha parlat de les condicions ambientals de diumenge "amb molta humitat la qual cosa afavoreix que el caramel s'enganxi més i faci una mica més difícil la neteja dels carrers".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00