Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/09/2014

La XV Triatló Ciutat de Vilanova se celebrarà el 12 d'octubre

      Prova puntuable dins el circuit català de triatló Prova puntuable dins el circuit català de triatló

La prova, puntuable pel Circuit Català de Triatló, ja té obertes les inscripcions

El diumenge 12 d'octubre se celebrarà la XV edició de la Triatló Ciutat de Vilanova. Una prova esportiva en modalitat sprin, combinada i de resistència, en la qual el participant realitza curses nedant, en bicicleta i a peu.

Puntuable dins el Circuit Català de Triatló, s'ha convertit en els darrers anys en una de les millors triatlons del territori, tal i com ho demostra l'alt grau d'inscripcions.

Les distàncies a cobrir pels corredors són, un primer tram de natació de 750 metres, un segon tram de ciclisme de 20 quilòmetres i un últim tram de cursa a peu de 5 quilòmetres. Pel que fa a les categories dels participants s'estableixen en cadet, junior, sub23, absoluta, veterà i per equips, totes tant en categoria masculina com femenina. Les sèries sortiran a les 9 i 11 del matí, des de la platja d'Adarró.

La participació està limitada a 1000 atletes, i els preus són de 29 € pels federats en Triatló i 35 € els no federats. L'organització proporcionarà dorsal a tots els participants i un xip pels triatletes no federats que no en tinguin.

Per més informació i inscripcions 

La XV Triatló Ciutat de Vilanova està organitzada pel Club Triatló Vilanova i la Geltrú i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00