Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/04/2011

El Museu del Ferrocarril i el Consorci de Normalització Lingüística promouen un concurs de poesia

Els viatges són el tema del concurs Els viatges són el tema del concurs

Celebren el seu vintè aniversari, que coincideix amb les commemoracions de l'Any de la paraula viva i l'Any Maragall

Demà dijous, 7 d'abril, es presentarà al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú el concurs "El tren, un món de poesia", organitzat pel propi museu i el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf. El certamen s'inlou en el marc del cicle poètic "Viatges i hospitalitat", que promou el Museu del Ferrocarril amb la coordinació de l'escriptora i humanista Teresa Costa-Gramunt i la col·laboració de l'Escola de Música Freqüències. 

El CNL i del Museu del Ferrocarril col·laboren per celebrar conjuntament el 20è aniversari d'ambdues institucions. Amb l'avinentesa, a més a més, de l'Any de la paraula viva i de l'Any Maragall, s'ha optat per reformular el concurs de narrativa del CNL, "El món, un pou d'històries", i adaptar-lo en el cicle poètic del museu. 

El concurs "El tren, un món de poesia" convida tothom a escriure un poema relacionat amb els viatges. Demà dijous se'n presentaran les bases, dins de l'obertura del cicle "Viatges i hospitalitat", a les 19 h. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el dijous 9 de juny, a les 19 h, a la Sala de l'Audiovisual del Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, dins de la segona sessió de "Viatges i hospitalitat".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00