Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/03/2017

Obertes les inscripcions per al curs “Tècnic de Manteniment d’Aeronaus” a l’EFAV

Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú      Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú

L’EFAV es consolida com una aposta segura per accedir al mercat laboral. Un exemple ha estat la incorporació de dos dels seus alumnes a la plantilla de Ryanair.

Ja és obert el període d'inscripció al curs 2017-2019 per estudiar el curs de Tècnic de Manteniment d'Aeronaus (TMA) de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV). Per accedir al curs cal ser major de 16 anys i haver superat l'ESO.

Aquesta titulació homologada a escala europea, posa el seu focus en la mecànica i l'aeronàutica, apostant per una formació de qualitat, especialitzada en el manteniment preventiu i correctiu d'aeronaus a l'hangar, a l'aeroport o a les fàbriques d'avions.

Un exemple recent de l'èxit d'aquesta titulació en el món laboral ha estat la incorporació a la plantilla de Ryanair de dos alumnes de l'EFAV; que en quant han finalitzat el seu període de pràctiques han estat contractats. Això, posa de manifest un dels grans punts forts de l'Escola: els convenis amb empreses punteres del món de l'aviació, on els alumnes realitzen fins a 450 hores de pràctiques.

Els dos estudiants van iniciar les seves pràctiques el passat novembre, un a Madrid i l'altre a Barcelona. A més van tenir l'oportunitat de fer una estada a Londres per rebre formació. Les seves ganes, la seva ambició i el potent bagatge teòric i pràctic que han adquirit a l'EFAV, han fet que aquesta important companyia aeronàutica hagi decidit incorporar als dos joves talents de l'EFAV.

En total el curs de Tècnic de Manteniment d'Aeronaus disposa de 28 places. Per cursar aquesta titulació, des del centre, es recomana haver cursat abans un grau mitjà o superior. L'EFAV és una escola autoritzada per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), i és considerat com un dels centres punters a Catalunya dins d'aquest sector. 

El dia de Portes Obertes de l'EFAV serà el18 de març d'11.00 hores a 13.00 hores. Durant aquesta jornades es podrà conèixer més profundament les possibilitats laborals que ofereix cursar aquests estudis. Per inscriure's cal omplir aquest formulari.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00