Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/11/2016

El Christmas Market torna el 26 i el 27 de novembre al Museu del Ferrocarril

Aquest mercat arriba a la seva tercera edició

El cap de setmana del 26 i el 27 de novembre torna a obrir les seves portes el Christmas Market al Museu del Ferrocarril, per tercer any consecutiu. Els organitzadors volen que aquest espai esdevingui al llarg d'aquest dos dies, un bon indret per passar el dia en família. A l'igual que en passades edicions s'ha donat molta importància als foodtrucks de La Vermutera, Ato, Laufer, Fogons Urbans, Pekaditos y Deliglotessen, i a l'acompanyament musical a càrrec de DJ's locals.

Durant tot el dia s'oferiran tallers i es projectarà, de manera totalment gratuïta i continua, la pel·lícula Arthur Christmas, al vagó de cinema. A més, cada matí, a partir de les 11, es tornarà a celebrar l'Hora de la Neu per als més petits. Més de 4.500 persones van passar l'any passat pel Christmas Market de Vilanova i la Geltrú. 

Les activitats s'obren dissabte i diumenge a les 11 amb els tallers i la projecció de la pel·lícula. També a partir de les 11 i fins les 16 h hi haurà la Showparty Vermut amb DJ's i foodtrcks. A les 21 h es tancaran les portes. Per diumenge tornen els tallers i la pel·lícula durant tot el dia, i la festa vermut, amb l'afegit que de les 11 a les 12.30 h hi haurà la Presentació Swing de l'Escola de Swing Garraf. Diumenge el mercat tancarà a les 20 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00