Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/01/2016

Donatiu de 1.111 euros a les quatre entitats que van formar part del projecte Mitja Marató Ciutat de Vilanova 2015

Lliurament dels xecs a les quatre entitats  Lliurament dels xecs a les quatre entitats

El lliurament dels diners s'ha fet aquest dimarts a la tarda al Complex Esportiu Municipal Parc del Garraf de VNG

L'arribada del Club Esportiu UPC al capdavant de l'organització de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova ha transformat la prova en un nou projecte transversal anomenat Projecte MMCV. L'objectiu d'aquest canvi és la promoció dels valors de l'esport, la solidaritat, l'esport base i el fet d'apropar la cursa a tota la ciutadania.

La 27a edició de la Mitja, celebrada al desembre, va comptar amb més d'un miler de participants, prop de 300 voluntaris i més d'una trentena d'associacions, entitats i empreses les quals van realitzar, durant el 2015, diferents activitats relacionades amb la lluita contra la ELA, així com accions de promoció de l'esport base.

Una de les entitats implicades és l'Obra Social La Caixa, que en aquesta ocasió ha decidit donar 1 € per cadascun dels participants que va creuar la línia d'arribada. En total 1.111 € que s'han repartit entre les quatre entitats que, de manera directa, han participat del Projecte MMCV2015: Fundació Miquel Valls, RedELA, Fundació Esport Base Vilanova i Club d'Atletisme Dinamik.

La donació dels diners s'ha fet aquest dimarts a la tarda en un acte celebrat a les instal·lacions del CEM Parc del Garraf, en presència de les entitats receptores, membres de l'organització i representants de l'entitat financera, entre d'altres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00