Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/09/2016

Neus Lloveras obre la temporada del Sessió Plenària

Neus Llovears al Sessió Plenària Neus Llovears al Sessió Plenària

El programa d'entrevistes sobre política local de Canal Blau s'emet els dilluns

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, és la primera protagonista en la nova temporada del programa "Sessió Plenària", de Canal Blau. Entrevistada pel periodista Pere Lobato, l'alcaldessa vilanovina fa un repàs de l'actualitat de la ciutat i dels reptes que planteja el nou curs polític.

Entre d'altres qüestions, l'alcaldessa parla de l'avaluació i actualització del Pla de xoc per l'emergència social, així com del Pla de foment del civisme, que es presentarà ben aviat. Neus Lloveras es refereix també a la necessitat d'una nova ordenança de soroll, per adaptar-la i actualitzar-la, de manera que es simplifiqui la celebració d'esdeveniments i festivals a la nostra ciutat.

L'obertura de la participació ciutadana en els pressupostos, la remodelació de la façana marítima o la situació sobre l'Eixample Nord són altres temes tractats en aquesta entrevista de format especial, amb una durada de 50 minuts. El programa s'emet avui dilluns a les 12 h, les 15 h, les 17 h, les 21 h i les 23 h. A partir de la setmana que ve tornarà al format de dues entrevistes a representants de la política local i comarcal.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00