Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/08/2014

Vilanova i la Geltrú prova la 'V' per la independència el proper dia 7 de setembre

La convocatòria és a  les 12 h al parc de Ribes Roges La convocatòria és a les 12 h al parc de Ribes Roges

Es farà un mural i la V a la platja de Ribes Roges i al mar

Sota el lema "El Penedès envia un missatge al món", Vilanova i la Geltrú farà el proper diumenge 7 de setembre una prova de la V per la independència al parc de Ribes Roges. La trobada es farà a les 12 del migdia.

Els programa d'actes previst començarà a les 12 h amb la realització d'un mural dedicat a Stephan Harper, president del Canadà, i de la "V" a la platja, davant de la glorieta del parc. Però també es farà una segona "V" al mar, amb barques.

Seguidament es faran els parlaments. Primerament serà Neus Lloveras, alcaldessa de la ciutat i membre del comitè permanent de l'Assemblea de Municipis per la Independència (AMI), qui prendrà la paraula. Després serà el torn de Jaume Marfany, vicepresident de l'ACN, a qui seguirà Francesc Marc Álvaro, membre de la junta d'Òmnium Cultural. L'acte serà conduït pel periodista Jordi Eroles.

A partir de les 14 h es farà el dinar de germanor, que comportarà una aportació de 10 euros. I a les 15.30 h hi haurà un concert d'havaneres a càrrec del grup Veles i vent de Calafell, a la glorieta de Ribes Roges.

L'acte, organitzat per les seccions locals de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultulral, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova ila Geltrú, els Xulius, la Confraria de Pescadors, Llaguts de Vilanova i de Calafell, el Club Nàutci de VNG, Veles i vent i Casa Ametller.

Trobareu més informació aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00